Frequently Asked Question

DCM skriver ”Error sending img_0.jpg to the SDK-P: Unsupported print size: 203.0 x 102.0”. Hvorfor?
Last Updated 8 years ago

Imagine kan ikke finde en printer med det rette papir. Det kan være, fordi der er forkert papir i printeren, eller at printeren med det rette papir ikke kører korrekt. Bemærk, at Imagine altid går efter bredden på papiret. Det vil sige, at vil man skrive 10x15 på 10,2 papir, skal det oprettes som 102x152. Vil man printe på 15,2 papir, skal det oprettes som 152x102. Har man en ordre, hvor man ikke har det korrekte papir, kan ordren printes manuelt i Windows, ved at trykke ”Åbn mappen” på DCM. Skal der blot skiftes papir, gør dette og tryk derefter ”gensend” på DCM. Kører man direkte fra kiosk til printer, bruges funktionen ”Straksordrer” i kioskens administrationspanel, som gensender et job.

Loading ...